Julegaveideer til medarbejdere

julegaver til medarbejdere

Er du ansvarlig for indkøb af de årlige julegaver til medarbejdere. Hvert år er det den samme problematik: Hvad kan vi købe, som alle kan bruge, vil blive glad for og samtidig er inde for budgettet? Men led ikke længere. Her på siden guider vi dig til at finde den perfekte julegave til ansatte/medarbejdere. Vi har samlet en masse nyttig information samt nøje udvalgt et væld af julegaveideer til medarbejdere. Så mangler du inspiration til ideer til julegaver til medarbejdere i firmaet, så ånd trygt lettet op og tag et kig på vores julegaveideer herunder. God fornøjelse.

Populære julegaveideer til medarbejdere

Ideer til julegaver til medarbejdere/ansatte 

De julegaveideer til medarbejdere, du ser herunder, har vi nøje udvalgt med henblik på, at I, som firma, kan give jeres ansatte årets julegave. En julegave som forhåbentlig både er brugbar og personlig og samtidig er indenfor firmaets budget og vision. Blandt vores udvalgte ideer til firmajulegaver finder du gaver til enhver medarbejder uanset alder, interesser, hobby, køn, livsstil og boligstil. Se vores julegaveideer herunder og vurder om jeres ansatte i år skal have moderne og smart interiør til boligen, lækre delikatesser, vin og chokolade, et gavekort eller noget helt fjerde – det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi håber og tror på, du finder årets firmajulegave blandt vores julegaveideer. Og hvis ikke, så er vi sikre på, at du i vores udvalgte produkter kan finde inspiration til at finde den perfekte julegave til jeres ansatte. Glædelig jul og god julegavejagt. 

Luksus brunch for to

Kunsten i at finde den perfekte julegaveide til firmaet ligger i at finde noget, som alle kan bruge, vil blive glade for og måske endda er en smule personlige. Lige præcis dette får du med denne oplevelsesgave: Luksus brunch for to personer. Så giver du dine medarbejdere i firmaet en god oplevelse med en, de holder af. En brugbar og personlig god julegaveide til enhver medarbejder!

Fra 299-

Middag for to - 3 retters på restaurant

Giv dine medarbejdere en uforglemmelig oplevelse, som de vil elske! Med denne oplevelsesgave kan du nemlig give alle i firmaet en personlig (måske romantisk) aften i godt selskab med en, de holder af og med god mad og service. I denne gave giver du nemlig en fuldt ud betalt oplevelse til 3 retter for to på en (nærmest) valgfri restaurant i Danmark. Det er en julegave enhver medarbejder vil kunne bruge og blive overrasket over!

Fra 599,-

Smart og brugbart aktivitetsur

Vidste du at motion gør medarbejdere gladere og mere effektive? Altså at de dermed trives bedre og får udrettet mere på arbejdet? Det er almen viden for de fleste arbejdsgivere, og med et aktivitetsur til dine medarbejder kan du være med til at fremme dette og motivere de ansatte til en sund hverdag. Samtidig er aktivitetsuret for mange medarbejdere et skub i den rigtige retning og som vil gøre deres yndlings aktivitet endnu sjovere. En personlig og brugbar julegave til enhver medarbejder – og så endda en du, som arbejdsgiver, vil få gavn af. 

Fra 299,-

Trådløse høretelefoner

Noget alle medarbejdere kan bruge og vil blive glade for? Et par nye, smarte trådløse høretelefoner! For hvem kan ikke lide at høre musik? Og så endda uden at skulle bøvle med ledninger og samtidig se smart ud? Dette kan dine medarbejdere i stor stil med deres nye trådløse høretelefoner – og med priser helt ned til 299 kr. får du virkelig value for money med denne gaveide.

Fra 199,-

En lækker Bluetooth højtaler

En gave som alle vil blive glade for er en lækker, smart og praktisk Bluetooth højtaler. Med en Bluetooth højtaler kan man nemlig let have musikken, radioen eller podcasten med på farten. Klik dig videre og se de mange valgmuligheder indenfor højtalere herunder og find den, som vil passe bedst til dine medarbejdere og jeres budget. Så har du en brugbar og personlig julegaveide lige der.

Fra 67,-

En gavekurv med noget til enhver smag

En af de mest sikre firmajulegaver er naturligvis gavekurven. Med en gavekurv kan du gør enhver medarbejder glad og give dem noget, de kan bruge og vil nyde. Gavekurven er altså en absolut sikker vinder ifm. julegaver til medarbejdere. Så vil du gå med den sikre løsning, så klik dig videre herunder og vælg en af de mange gavekurve og giv denne som årets firmajulegave – det går du ikke galt i byen med.

Fra 379,-

Smagfulde delikatesser til madlavningen

Noget som man aldrig kan få nok af er smagfulde delikatesser til køkkenet. Olier, urter, krydderier, salte og meget andet er derfor sikre gaveideer til de ansatte. Sammensæt evt. udvalgte delikatesser, så medarbejderne får lidt forskelligt brugbart og lækkert af firmaet i julegave. Med priser helt ned til 79 kr. er dette en julegaveide, der helt sikkert er inde for jeres budget – uanset størrelsen. 

Fra 79,-

En designer bordlampe

Vil du give medarbejderne en unik, brugbar julegave for livet? En julegave udover det sædvanlige – måske fordi dette år har været noget helt unikt? Giv dem en topkvalitets designer bordlampe. En designer bordlampe er noget man altid kan (og vil) finde plads til. Den pynter både i indretning æstetisk og er praktisk til at give lyd på bordet, i hjørnet eller kontoret. Med en designer bordlampe i julegave giver du dine medarbejdere en gave for livet.

Fra 295,-

Stilsikkert boliginteriør

På udkig efter en brugbar og unik julegave, som hver en medarbejder vil blive glad for? Stilsikkert og moderne boliginteriør og brugskunst er det, du leder efter. Interiør, små nips- og pynteting og brugskunst er noget, man altid kan bruge og sjældent får nok af. Herudover er det noget, man kan have stående fremme og vil tænke på historien bag, når man kigger på det og folk spørger ind til det. Klik ind og find det boliginteriør, som passer til jeres budget og til dine medarbejdere – så har du en personlig og brugbar julegave, som alle medarbejdere vil blive glade for.

Fra 99,-

En pakke med vin og/eller spiritus

Noget (næsten) alle danske medarbejdere kan bruge og vil blive glade for er en pakke med noget god vin og/eller spiritus! Find den pakke med vin eller noget bestemt spiritus, som du ønsker at give i firmajulegave ved at klikke dig videre her. Så har du snart årets brugbar julegave til alle ansatte. En sikker og god julegave, som aldrig skuffer nogen!

Fra 299,-

Firmajulegave ideer indenfor jeres budget

Som firma er det typisk, at du/I har et budget for jeres julegaver til medarbejdere. Det ved vi hos Julegave-ideer.dk godt. Derfor har vi samlet ideer til julegaver indenfor ethvert budget. Fælles for alle ideerne på siden er dog, at de er håndplukket af os – både produkterne og forhandlerne. Så uanset om jeres budget er på 200-300, 300-400 eller 400+ kroner pr. medarbejder, så kan du trygt klikke dig ind på de/det produkt, du synes, ville være den perfekte julegave til jeres medarbejdere. 

Hvilken type firmajulegave er den rette

Når du skal vælge hvilken type firmajulegave jeres medarbejdere skal have i år, så er det på baggrund af minimal information om hver enkelt medarbejder. Lang de færreste firmaer har ønskelister fra deres medarbejder og/eller køber enkelte og personlige julegaver til den enkelte ansatte. Det betyder, at I, som firma, skal købe den samme julegave til hver og enkelt medarbejder i firmaet – og uden at vide, hvad de ønsker sig. Derfor er der nogle typiske typer af julegaver, som er sikre og populære, når det kommer til firmajulegaver. Heriblandt er at nævne: brugskunst/interiør, delikatesser (vin, chokolade, marmelade m.m.), blandede gavekurve, oplevelsesgaver og lignende. Altså i bund og grund nogle typer af gaver, som man aldrig kan få nok af og altid ”mangler”. Hvilken type firmajulegave ønsker I at give jeres ansatte? Se vores udvalgte julegaver herover.

 

Undgå stress og køb firmajulegaven i god tid online

Det kan være stressende nok i sig selv at skulle købe julegaver til det nærmeste familie og venner. Og derfor er det ofte også tit endnu mere stressende at skulle købe julegaver til 20, 30 eller måske over 100 medarbejdere. Vi ønsker ikke, at du skal stresse mere end højest nødvendigt – julen er en dejlig og hyggelig tid, og den skal nydes til fulde. Derfor bør du får styr på julegaverne til jeres ansatte i så god tid som muligt. Herudover kan det bestemt anbefales at købe julegaver til medarbejderne online – for hvem gider slæbe på store mængder af gaver gennem storcenteret, byen eller strøget? Start din julegavejagt på firmajulegaver med vores julegaveideer. Så kan du let købe årets julegaver online og undgå stress og bøvl. Meget lettere bliver det ikke.

Vi ønsker dig, jeres medarbejder og kunder en glædelig (og ustresset) jul!