Julegaveideer til børn 2 år

julegaveideer til børn 2 år

Skal du finde en julegave til børn 2 år? Måske en 2 årige dreng eller pige i familien, en af dine venners børn eller måske endda din egen dreng eller pige? Det kan være svært at finde den rette julegave til 2 årige børn. Men bare rolig. Vi har gjort en del af det hårde benarbejde for dig, så du her på siden både kan læse dig til, hvordan du finder frem til årets julegaveide til barnet på 2 år ligesåvel som se vores konkrete julegaveideer til børn. Alle vores ideer til julegaver er håndplukket, så du kan være sikker på, der er en gave heriblandt, som det heldige barn vil blive glad for. Se vores julegaveideer til børn herunder eller scroll længere ned på siden for at læse mere.

Julegaver til børn 2 år

Løbehjul med fart over feltet

Vil du udfordre og underholde barnets grovmotorik, fysik og balance? Løbehjulet er  den helt perfekte julegave til barnet på 2 år. Hvis barnet allerede kan løbe og køre på løbecykel, så er det næste step at kunne køre på løbehjul. Find den farve og variant, som passer til det barn, du skal købe julegave til. Så har du en sjov, brugbar og personlig julegave, som også kan være med til at udvikle barnets evner og fysik. 

Fra 375,-

Løbecykel i yndlingsfarven

Noget som alle børn elsker? En løbecykel! En løbecykel er et underholdende legetøj, som samtidig i den grad udvikler barnets evner – både motoriske og balancemæssigt. Det er derfor også en julegave, som langt de fleste børn vil blive glad for og have mange timer af sjov med. Klik videre på knappen herunder og find barnets yndlingsfarve og vurder, om det skal være med 2, 3 eller 4 hjul – snart har du et hit af en julegave til den 2 årige dreng eller pige.

Fra 349,-

LEGO/DUPLO-pakke til barnets interesser

De fleste børn elsker at lege med LEGO og DUPLO. Med dette kan de koncentrere sig, finde ro og udvikle deres finmotorik og koncentrentrationevne. LEGO og DUPLO er kendt for deres høje kvalitet, nøje sammensatte og spændende pakker, som i den grad vil underholde den 2 årige og samtidig forbedre barnets evner. Find en pakke, som taler til barnets interesseret – så har du et godt bud på den perfekte julegaveide!

Fra 40,-

bObles tumlemøbler

Et hit af en julegave nu om dage til børn er bOble tumlemøbler. bObles tumlemøbler er stilrene, i topkvalitet og ikke mindst virkelig sjove for børnene at lege og tumle med. I blandt de mange varianter finder du alt fra biler, bolde, dinoer, fly, dyr og meget andet og i flere forskellige farver og størrelser. Det eneste du skal gøre er at klikke videre og finde den type møbel, facon og farve, som passer til den dreng eller pige, du skal købe julegave til.

Fra 129,-

Sjovt og stilfuldt interiør til børneværelset

Ønsker du at give en julegave til barnet på 2 år, som de kan have glæde af i mange år og som samtidig vil pynte i hjemmet? Måske er det interiør til børneværelset, der er den helt rette julegaveide! Klikker du dig videre på knappen herunder finder du et væld af muligheder indenfor sjovt, brugbart og samtidigt stilfuldt interiør til børneværelset! Blandt andet er at nævne aktivitetsstativer, aktivitetstæpper, sækkestole, madrasser, tipi telte og meget andet i flere størrelser og farver. Find den variant, som passer bedst til det barn, du skal købe gave til – så har du et godt bud på den helt perfekte julegaveide til børn 2 år!

Fra 119,-

Hvad gør julegaven til 2 årige piger eller drenge perfekt?

Når barnet er fyldt 2 år, er de så småt begyndt at mestre det fysisk såvel som sproglige. Mange børn er begyndt at snakke, gå, løbe, cykle og sågar danne sociale relationer med andre børn, de omgiver sig med. Mange børn er i 2 års alderen også begyndt at interessere sig for de mere finmotoriske discipliner såsom at tegne, lægge puslespil og spille helt simple spil med andre børn. Hvad det barn, du skal købe gave til, er god til og bliver udfordret af er naturligvis individuelt. Herudover er det også unikt for lige præcis det barn, hvad der interesserer dem og tiltalter dem. Start med at tænke over dette. For den perfekte julegave til børn 2 år skal både være brugbar og personlig, men i den grad også med at udvikle barnets færdigheder – fysiske, finmotoriske, kognitive og sociale.

Hvilke typer julegaver til børn på 2 år er der

Når du har tænkt over, hvilke evner barnet mestrer og hvilket der udfordrer barnet samt barnets personlige interesser, så kan du så småt begynde at tænke i banerne af, hvilken type julegave, der passer til det 2 årige barn. Af populære julgaveideer til børn på 2 år er blandt andet at nævne legekøkkenet, dukker, spil, puslespil, biler, LEGO osv. Af mere fysiske gaver er der f.eks. løbehjul, løbecykler, bolde og mange andre. Start med fordel julegavejagten til den 2 årige med vores julegaveideer, som vi har håndplukket. De er både med til at udvikle og underholde barnet.