Julegaveideer til børn 1 år

julegaveideer til børn 1 år

Det kan være svært at finde den rette julegave til et barn på 1 år. Et årige barn er så småt ved at udvikle sin personlighed men i den grad også sine evner og motorik. En god julegaveide til børn 1 år er derfor julegaver, som barnet vil blive glad for og som samtidig vil udvikle og udfordre barnets motorik – enten finmotorisk eller rent fysisk. Julegaven til børn 1 år kan ofte både gå til drenge og piger, men nogle gaver er også mere velegnede til det ene køn frem for det andet. Vil du blive klogere på, hvordan du finder den perfekte gave til en 1 årige, så læs længere nede på siden. Ellers så tag da et kig på vores julegaveideer til 1 årige drenge og piger lige her. 

God fornøjelse!

Julegaver til børn 1 år

Klistermærker til væggen (vælg selv motiv)

Uanset om det barn, du skal købe julegave til, elsker bolde, cykler og biler, dyr, bogstaver, en bestemt figur eller nogle helt syvende, så vil barnet elske at have det på sit værelse! Med klistermærker til væggen kan du give det 1 årige barn netop dette. Klik dig videre herunder og se de mange stilfulde og sjove klistermærker til væggen og find det, som du tror, barnet vil synes mest om. 

Fra 199,-

Modellervoks - startpakke med alt det nødvendige

Brugbart og sjovt “legetøj” til børn må i den grad sigs at være modellervoks. De fleste børn elsker at lege med modellervoks, og med dette kan de være den kreative som selv laver og tænker sig til, hvad de gerne vil udforme. På den måde er modellervoks både med til at underholde barnet og udvikle barnets kognitive såvel som finmotoriske evner. Klik dig videre og find en komplet startpakke med alt det nødvendige.

Fra 199,-

Løbecykel med 2, 3 eller 4 hjul

En sikker vinder, når det kommer til gaver til 1 årig børn, som både i den grad kan være med til at underholde barnet og udvikle deres fysisk evner: løbecyklen! Det er et hit blandt alle børn og styrker samtidig deres udvikling. Klik dig videre her og finde løbecyklen der passer til barnet, du skal købe gave til – der er både varianter i lyserød, blå m.m. og med 2, 3 eller 4 hjul. Så der er helt sikkert den rette variant til det 1 årige barn, du skal købe julegave til. 

Fra 349,-

Gaver med navn

En personlig og original julegave, som barnet vil kunne have glæde af i mange år? Det må være gaver med navn! Med en gave med navn, kan du personliggøre enhver – uanset om du vil give en bamse med navn, et smykke med navn, en sutteklud med navn, bestiksæt med navn eller noget helt andet. Det eneste du skal gøre er at finde den type gave, der passer til barnet og indskrive hendes navn. Snart har du en personlig og unik julegave til at lægge under juletræet. 

Fra 119,-

Playmobil legeboks

Vil du give en julegave som både er sjov, lærerig og i god kvalitet? Lige præcis dette får du i Playmobil! Playmobil er nemlig kendt for deres høje kvalitet og lærerige element, som alle børn kan have gavn af. Klik dig videre på knappen herunder, hvor du kan se et væld af forskellige Playmobil legebokse. Så er det bare at finde den rette til det barn, du skal købe julegave til, og så har du snart en personlig, sjov og lærerig gave til drengen eller pigen, du skal købe julegave til. 

Fra 299,-

At finde den perfekte julegave til børn 1 år

Hvad der udgør den perfekte julegave til et barn på bare 1 år er svært at sætte to streger under. Det afhænger af barnets personlighed, dets evner (finmotoriske såvel som mere fysiske) og selvfølgelig barnets køn. En ting er dog sikkert: Den perfekte julegaveide til 1 årige er gaver, som barnet vil blive glad for og elske at lege med. Herudover bør julegaven være med til at udvikle barnets evne – fysiske, finmotoriske og/eller kognitive færdigheder. Finder du en gaver, hvor det personlige og sjove overlapper med det udviklingsmæssige perspektiv, som passer til barnet, så er du på helt rette vej til den perfekte julegave til børn 1 år.

Typer af julegaveideer til børn 1 år – dreng eller pige?

I forlængelse af ovenstående er der dog nogle generelle typer af julegaver til børn 1 år, som ofte er sikre og gode julegaver – uanset om vi taler om piger eller drenge. Heriblandt er at nævne f.eks. små cykler, gåvogne, store klodser m.m., som barnet kan være fysisk med og lege med. Herudover er at nævne mindre legetøj som f.eks. legetøjsbiler, klodser, bamser, klodskasser, puslespil og selvfølgelig sanselegetøj – gaver som udvikler barnets finmotorik, koncentration og kognitive færdigheder. Hvad der vil være den rette type julegave til det barn på 1 år, du skal købe julegave til, afhænger af hans eller hendes personlighed, færdigheder og udfordringer – så hav dette i mente, når du tager et kig på vores udvalgte julegaveideer til drenge og piger på 1 år.

Glædelig jul!