Julegaveideer til børn 5 år

julegaveideer-til-boern-5-aar (1)

Nedenfor finder du vores komplette liste over julegaveideer til børn på 5 år. Vi har finkæmmet markedet og samlet de bedste julegaver til 5-årige børn, så du ikke behøver at gøre det! I denne liste finder du et hav af underholdende, originale, brugbare og populære julegaver til børn på 5 år. Oftest kan det være svært at finde en julegave som både er underholdende for barnet, og som samtidig udvikler barnets evner. Derfor er netop dette er også noget vi bl.a. har haft fokus på i vores søgen, da mange er på udkig efter denne type julegaver til børn. Så er du i tvivl om hvad du skal give til den lille 5-årige, så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på listen nedenfor. Vi lover at du vil få en masse inspiration og måske endda finde årets julegave.

Julegaver til børn 5 år

Løbehjul til den seje og aktive 5-årige

Skal du give en julegave til en aktiv 5-årig med masser af krudt bagi? Med et løbehjul kan barnet få brændt masser af krudt af, komme hurtigere rundt i hans/hendes kvarter med vennerne og generelt have masser af sjov. Udover at give barnet en masse sjov og motion kan det også være med til at forbedre barnets balanceevne.

Fra 399,-

Malebog til det kreative barn

Med en malebog kan kreative børn for alvor udfolde deres evner og blive stimuleret. En malebog er derfor den oplagte julegaveidé til de mere kreative børn, hvor du sikrer barnet timevis af kreativ stimulering og masser af sjov. Er du i tvivl om barnet du skal give gave til er den kreative af slagsen, så kan du evt. høre forældrene ad.

Fra 54,-

LEGO legetøj

Ingen liste med julegaveideer til 5-årige børn ville være komplet uden LEGO legetøj. Det mega populære legetøj er et sikkert hit hos mange børn. Ud over at være sjovt at lege med er det også utroligt stimulerende for barnets hjerne, herunder motorikken og kreativiteten. Med LEGO legetøj giver du derfor både barnet en gave med tonsvis af sjov som samtidig udvikler barnets evner.

Fra 69,-

Sjovt og hyggeligt popup telt

Mange børn elsker små hyggekroge og huler hvor de kan være i skjul fra omverdenen. Og de fleste af os voksne kan da også huske hvor sjovt det var at byge huler som barn, og har mange gode minder herom. Med et popup telt kan du give barnet denne sjove oplevelse på en nem og praktisk måde. Popup teltet kan eksempelvis sættes op inde på deres værelse, også kan de gå ind i deres hyggekrog når de har lyst til det.

Fra 399,-

Modellervoks

Kun fantasien sætter grænser for hvad der er muligt for barnet at bygge med modellervoks! Det er derfor en fantastisk måde for barnet at stimulere de kreative evner på, og kan være med til at give dem en tilfredsstillende følelse af at have skabt noget, når de er færdige med deres modellervoks mesterværk.

Fra 39,-

Tips til at finde den perfekte julegave til 5-årige børn

Når du skal ud og finde julegaven til den 5-årige, er der et par ting der kan hjælpe dig godt på vej mod at finde den helt rette julegave. Først og fremmest er det altid en god idé at finde ud af hvilke hobbyer/interesser barnet eventuelt måtte have. Er barnet eksempelvis helt tosset med fodbold er det formentlig en god idé, og en julegave barnet vil blive rigtig glad for, hvis du køber noget fodboldrelateret til dem. Har barnet måske ikke de store fritidsinteresser/hobbyer kan du prøve at finde ud af om der er en særlig filmkarakter som barnet er tosset med. Det kunne eksempelvis være spiderman, Elsa fra frost, eller en helt tredje. 9 ud af 10 gange vil barnet blive overlykkelig for at få noget med deres helt, som f.eks. en T-shirt, noget legetøj eller lignende. Og er du helt på bar bund er det selvfølgelig aldrig forbudt at forhøre dig ad hos forældrene. Mon ikke de kan komme med et par gode idéer også 😉

Typer af julegaver til 5-årige drenge og piger

Udover ovenstående er det selvfølgelig også en god idé at tænke over de klassiske julegaver til børn ud fra deres køn. Her er der oftest mange gode idéer at hente, hvis man laver en hurtig brainstorm. 

For drengebørn vil ting såsom actionhelte, legetøjsgeværer, fodboldudstyr (Gælder dog også mere og mere piger nu til dags) m.m. oftest være en sikker vinder. Til pigebørn er det måske bl.a. de mere kreative gaver som er de sikre vinder, som f.eks. malebøger, perleplader, modellervoks og lignende. Derudover må man selvfølgelig heller ikke glemme klassikere som dukker og dukkehuse. 

Vi håber at du med denne liste og vores tips og tricks har fået en masse god inspiration i din julegavejagt på den perfekte gave til den 5-årige pige/dreng du skal købe gave til. Har du nogle forslag til vores liste er du meget velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular.