Julegaveideer til børn 3 år

julegaveideer til børn 3 år

Julegaven til det 3 årige barn – dreng eller pige – bør være både underholdende, brugbar og samtidig være med til at udvikle barnets evner. Det kan derfor også være svært at komme på og find gode julegaveideer til børn 3 år. For hvad er både sjovt, lærerigt og samtidig noget, der underholder barnet? Heldigvis for dig, så er du landet på den helt rigtige side. Vi har her hos Julegave-ideer.dk håndplukket de bedste julegaver til børn på 3 år, som du ser her på siden. I vores håndplukkede ideer til julegaver til børn 3 år, finder du alt fra legetøj, som kan være med til at underholde barnet og udvikle dets finmotoriske evner og koncentrationsevnen til større legetøj f.eks. på hjul, som kan være med til at udvikle barnets fysik, grovmotorik og balance – og alt derimellem. Fælles for vores julegaveideer til 3 årige er, at de er håndplukket og nøje udvalgt, så du kan være sikker på at gå herfra med en julegave, som et barn på 3 år vi blive glad for og have stor glæde af!

Julegaver til børn 3 år

Et sjovt og hurtigt løbehjul

Skal der fart over feltet og vil du være med til at udvikle den 3 åriges fysik, balanceevne og grovmotorik? Et sjov, hurtigt og smart løbehjul er en oplagt gaveide! Et gave, som barnet i den grad vil blive underholdt af og samtidig forbedre mange evner. Find et løbehjul med 2, 3 eller 4 hjul og i barnets yndlingsfarve – så har du en julegave, som enhver 3 årige næsten med garanti, vil blive glad for.

Fra 375,-

Børnespil

Når barnet er omkring 3 år, så er det spil-tid! I denne alder begynder barnet nemlig at kunne forstå og lide at spille spil med andre børn og voksne. Derfor er et børnespil i julegave til den 3 årige dreng eller pige en rigtig god ide. Det kan i den grad være med til at udvikle barnets evner og samtidig være meget underholdende. Find et spil, som passer til den dreng eller pige, du skal købe julegave til, så har du snart en rigtig god julegave til at lægge under træet i år.

Fra 39,-

En startpakke med modellervoks

De fleste kan huske glæden ved modellervoks. Glæden starter tidligt og varer i mange år for de fleste. Derfor er modellervoks en underholdende og brugbar julegave! Herudover er modellervoks med til at udvikle barnets koncentrationsevne og finmotorik samt at udfordre barnets fantasi. For man kan jo kreere alt med modellervoks? Find en startpakke med alt det nødvendige ved at klikke dig videre herunder.

Fra 199,-

Klistermærker til børneværelset

Vil du give den 3 årige dreng eller pige en gave, de kan have glæde af i mange år og som samtidig vil pynte og skabe sjov på børneværelset? Dette får du med wallstickers/klistermærker til væggene til børneværelset! Find det motiv, som passer til ham eller hende, du skal købe julegave til. Så er det bare at få sat det på væggene, og så vil barnet nyde godt af og have glæde af det i mange år. 

Fra 199,-

LEGO-pakke

LEGO er en sikker vinder når det kommer til julegaver til børn – næsten uanset alder. LEGO har enorm underholdningsværdi og er samtidig med til at udvikle barnets vigtigste evner. Klik dig videre herunder, hvor du finder et væld af LEGO-pakker til både dreng og piger på 3 år. Find det, som passer til barnet, du skal købe julegave til, så har du en sikker vinder af en julegave til at lægge under juletræet i år!

Fra 89,-

Hvad bør man huske, når man skal købe julegaver til børn på 3 år?

Når et barn er fyldt 3 år, er de for alvor begyndt at udvikle sig på alle parametre – fysisk, sproligt og socialt. I denne alder er der virkelig gang i udviklingen, og det går stærkt. Det betyder også, at det er her, det er vigtigt at give barnet noget, som han eller hun kan udvikle sig selv med og samtidig blive underholdt af. Hvad præcis dette er afhænger af det enkeltes barn styrker og svagheder. For et puslespil der er let for en 3 årige kan være svært – næsten umuligt – for en anden 3 årige. Det samme gør sig gældende med et løbehjul med 2 hjul. Den ene dreng eller pige kan mestre det, mens det andet barn umuligt kan holde balancen selv. Derfor bør du, når du køber julegaver til børn 3 år, nøje overveje, hvad barnets styrker lige såvel som udfordringer er. Herudover bør du selvfølgelig også vælge gave udfra, hvad der interesserer og tiltaler barnet. F.eks. en bestemt aktivitet, et bestemt tegnefilms univers eller lignende.

Købe dine julegaver til den 3 årige dreng eller pige i god tid

Skal du ud og købe julegaver til børn 3 år, så er det værd at være ude i god tid! Det er sådan med gaver til børn i 3 års alderen at årets populære julegaver bliver udsolgt hurtigt. Og hvad er værre end at skulle gå til sin plan B? Eller måske endda C eller B? Det er både træls for dig, men selvfølgelig også for det barn, som får julegaven – selvom de selvfølgelig ikke ved, hvad de går glip af. Herudover så er der for mange i juletiden rigeligt at se til. Planlægning, oppyntning, madlavning osv. osv. Derfor kan det godt betale sig at være ude i god tid. Og heldigvis for dig, så er vores hjemmeside åbent året rundt. Så det er bare at klikke herind, finde den rette julegave til den 3 årige dreng eller pige, du skal købe gave til, så kan du snart strege julegaverne af to-do-listen. Glædelig jul!