Julegaveideer til ham

Mangler du at købe en julegave til ham? Vi har samlet de bedste af de bedste julegaveideer til ham her på siden. Her finder du med god sandsynlighed den perfekte julegave til under træet i år, en personlig adventsgave og/eller en kalendergave, der sent vil blive glemt. Uanset om du er på udkig efter julegaver til manden i dit liv, til kæresten ham, til din bror eller til din ven, så finder du her inspiration til at finde den perfekte julegave. Læs mere om, hvordan du finder den perfekte julegave til ham og se nøje udvalgte vores bud på de bedste julegaveideer til ham herunder.

Populære julegaveideer til ham

Julegaver til ham

Herunder kan du finde inspiration til årets julegave til ham. I blandt disse julegaveideer håber vi, du finder, den helt perfekte julegave, adventsgave, kalendergave eller noget helt fjerde. Hvilken gave, der vil være den perfekte julegave, ved kun du bedst, men med lidt inspiration her fra, kommer du et godt stykke ad vejen. Vi har både samlet julegaver som er praktiske, sjove, smarte, spændende, uforglemmelige og meget mere. Så find inspiration og se og læs om vores julegaveideer til ham herunder. Hvis du stadig er i tvivl og vil vide mere om, hvordan du finder den bedste julegave til ham, så læs mere om dette nederst her på siden. Glædelig jul og rigtig god julegavejagt!

Smart belysning med Philips Hue Starter Kit

Med et Philips Hue White Starter Kit kan manden komme igang med at styre lyset i lejligheden/huset fra hans mobil! Den perfekte gave til manden der elsker gadgets, og ikke allerede har de smarte Philips Hue pærer. I et starter kit medfølger 1 Hue Bridge (Nødvendig for at pærerne kan styres over WiFi fra mobilen) samt to E27 Philips Hue White pærer. Disse pærer kan kun lyse i forskellige hvidtoner. Ønskes mere avancerede pærer som kan lyse i alle slags farver (over 16 millioner for at være præcis) kan der med fordel kigges på starter kit med “color pærer” her.

Fra 595,-

En lækker skjorte

Selvom ham, du skal købe julegave til måske ikke siger, han ønsker sig det, så er noget enhver mand/dreng altid kan bruge: en ny, lækker skjorte. Uanset om det er en ny skjorte til hverdag og arbejde eller til de mere specielle og fine anledninger, så er en velvalgt skjorte i høj kvalitet altså en rigtig god julegave, som de fleste mænd vil sætte pris på. Klik dig videre herunder og find præcis den, som manden, du skal finde gave til, bedst vil kunne lide!

Fra 499,-

Lauge Klarborg Nisse

Mangler manden, du skal købe en julegave til, julepynt og kan han generelt godt lide boliginteriør? I så fald er en nisse fra Klarborg den oplagte gaveidé! Med en Klaborg nisse får du en sød og stilren nisse i det klassiske skandinaviske design, der kan holde mange år frem! Ja hvem ved, måske endda resten af hans liv. De søde Klarborg nisser er den perfekte tilføjelse til enhver mands julepynt. De fås i mange forskellige varianter og prisklasser. Klik på “Køb her” og se hvor du kan købe vores udvalgte nisse, nemlig “Lauge Klarborg” nissen.

Fra 349,-

En smart højttaler (Google Home)

En Google Home højttaler er den oplagte gave til manden, der elsker gadgets og teknologi. Med en Google Home højttaler kan manden tale til en intelligent højttaler, som kan svare på et hav af spørgsmål, udføre diverse kommandoer og meget andet spændende! Kombineret med andre såkaldte “Smart Home” ting som f.eks. Philips Hue, er mulighederne med en Google Home højttaler nærmest uendelige. Forestil dig blot at skulle sige “Hey Google, sluk lyset i stuen”, hvorefter lyset i stuen slukkes. Lyder nærmest helt futuristisk, ikke? Men det er faktisk nutid med en Google Home højttaler!

Fra 899,-

Smartphone-styret varme i hjemmet - TADO Thermostat Starter Kit

Med en TADO smart thermostat kan indstillingerne på radiatorer i huset/lejligheden styres fra ens smartphone! Man kan indstille dem, således at der skrues ned for varmen i løbet af dagen, når man ikke er hjemme, hvis man eksempelvis er på arbejde, og dermed spare på varmeregningen. Ved denne form for automatisering er der faktisk mulighed for at spare helt op i mod 31% af varmeregningen i længden. Ikke dårligt, hva? Og hvilken mand elsker ikke at få en gadget der gør ham istand til at styre noget fra hans telefon? Af disse årsager mener vi bestemt at en TADO smart thermostat er en fremragende julegaveidé til ham.

Fra 1.099,-

Sous Vide startpakke

Sous Vide udstyr er den perfekte julegave til ham som elsker at lave mad, særligt kød. Sous Vide metoden er en tilberedningsmetode hvor ens råvarer vakuumpakkes og herefter placeres i et vandbad ved en præcis temperatur. På denne måde kan man sikre sig, at eksempelvis ens kød altid bliver tilberedt til perfektion. Samtidig undgår man det klassiske problem med at kødet er tilberedt, måske endda brændt lidt af, udenpå og samtidig er råt indeni. Derudover er der også nogle som mener, at kødet bliver mere mørt ved brug af Sous Vide metoden. Startpakker som indeholder alt man skal bruge for at komme igang med at lave mad ved brug af Sous Vide metoden koster typisk fra omkring 1.300,- og opefter. Det er billigt sluppet for at kunne tilberede mad perfekt hver eneste gang!

Fra 1.299,-

Løbeur

Et løbeur er en oplagt gave til den motionsglade mand! Med et løbeur kan han få endnu mere ud af hans løbetur og generelle motion. Med smarte indbyggede funktioner såsom pulsmåler, kalorietæller, skridttæller og meget andet er et løbeur et must have for enhver der elsker at dyrke motion. Vores udvalgte løbeur fra Veryfit kommer bl.a. med en medfølgende app og er desuden vandtæt!

Fra 499,-

Fodboldtrøje

En fodboldtrøje med mandens yndlingsklub er en sikker vinder! En stor del af mænd har en fodboldklub de holder med og støtter i medgang og modgang. Er manden du skal købe julegave til ligeså, så er merchandise fra hans hjerteklub en gave du aldrig går galt i byen med. Hvis du ikke ved hvilken fodboldklub han holder med, så forhør dig evt. ad hos hans nærmeste venner og familie. Ved de det ikke, så er det formentlig fordi han ikke rigtigt holder med nogen klub. Men ved de det, så er en fodboldtrøje med hans yndlingsklub bestemt en sikker vinder! Det giver desuden bonuspoint hvis du køber den med hans favoritspiller trykket på ryggen!

Fra 249,-

Et par fede sneakers

Et par fede sneakers er noget stort set enhver moderne mand kan bruge! Hvis du ikke kender mandens stil så godt, kan du med fordel forhøre dig hos hans nærmeste ift. hvilke farver han kan lide, evt. hvilke sneakers han allerede har og mere. På den måde sikrer du dig, at du kan finde det par sneakers der vil falde bedst i hans smag. Du kan eventuelt også spørge ind til om han har nogle præferencer i forhold til brands, da nogle mænd kan være meget brand bevidste.

Fra 249,-

Et stilrent ur

Et ur er et af de mest essentielle accessories til mænd! Går manden du skal købe gave til med ur, kan du derfor med stor fordel overveje at købe et ur til ham. Et fedt og moderne ur til manden behøver ikke nødvendigvis at koste en bondegård. Vi har derfor nøje udvalgt vores forhandler, som tilbyder friske og stilfulde herreure til en brøkdel af prisen! Klik på linket ude til højre, og find det ur der passer bedst til manden du skal købe julegave til.

Fra 99,-

Hvad du bør overveje, før du køber julegaver til mænd

Før du køber en julegave til mænd, så bør du først og fremmest overveje, om du har fået eller vil modtage en julegaveønskeliste. En ønskeliste er altid et godt sted at starte. Måske den perfekte julegave er herpå. Hvis ikke nogle af julegaveønskerne passer til dine ideer, planer eller budget, så er en ønskeliste dog alligevel et godt udgangspunkt til inspiration til andre julegaveideer. For med på en ønskeliste kan du se: Hvad mangler manden? Hvad kan han lide? Hvilke type gave kan han lide at få?

Har du derimod ikke modtaget en liste med julegaveønsker, så må du selv på julegavejagt! I denne anledning kan det være en god ide at høre din egen og ikke mindst hans tætteste venner og familie for at få gode ideer til julegaver. Herudover kan du med stor fordel tage et kig her på siden med vores nøje udvalgte julegaveideer til ham. Måske du finder den perfekte julegave til manden her på siden. Det håber vi. Hvis ikke, så kan det i værste tilfælde være med til at give dig inspiration til andre julegaveideer til ham, du skal købe gave til.

Hvilken type julegaveide til ham er den perfekte

Der findes en væld af forskellige typer af julegaver. Heriblandt er at nævne: Oplevelsesgaver, ting til boligen, tøj og accessories, delikatesser, gavekort m.fl.Alle disse typer af julegaveideer til ham kan og er måske den helt rette. Er du på udkig efter en gave til manden der har alt: Måske en uforglemmelig oplevelse til ham (og evt. dig) vil være den rette? Eller hvad med et gavekort til hans yndlingsbutik eller til en webshop, hvor han med garanti kan finde, hvad han ønsker sig? Det kan også være du ved, at han mangler nyt tøj til garderoben eller praktiske og/eller fine pynteting til boligen? Hvilken type julegaveide til ham, der er den perfekte, afhænger af ham, som modtager af gaven, dit budget, men sidst og ikke mindst jeres forhold. Derfor finder du her på hjemmesiden også sider, hvor vi har samlet julegaveideer til kæresten ham, til bror og til ven.

Start julegavejagten med vores julegaveideer til mænd

Uanset hvem du er på jagt efter julegaver til, hvilken type julegave, dit budget, jeres forhold, og om du har en julegaveønskeliste eller ej, så kan du med fordel starte din julegavejagt til manden, her på siden. For selvom du måske ikke finder lige den julegaveide til ham, du tror vil være den perfekte, så er vi sikre på, du finder en masse inspiration til julegaver til ham. Inspiration som til sidst helt sikkert vil ende i den perfekte julegave til ham.

Så rigtig god julegavejagt – vi håber, du kan finde, hvad du søger, blandt vores julegaveideer til ham.